20 Νοε 2020

Υπάρχει και εκείνος ο Άνθρωπος Που μας φτιάχνει την Διάθεση, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος άπλα θέλει να μας βλέπει καλά είναι ο δικός μας Παρης Κοντόπουλος.
Και μόνο το να βρίσκεσαι κοντά σε ένα θετικό άνθρωπο τον Πάρη μας είναι αρκετό για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Όταν έχεις έναν ευδιάθετο φίλο που ζει σε κοντινή απόσταση δίπλα μας γιατί έχουμε την τύχη να τον έχουμε έστω και από ένα υπολογιστή να μας μιλάει.


Σου αυξάνονται κατά 25% οι πιθανότητες να είσαι πιο χαρούμενη υποψιάζομαι πως η ευτυχία είναι μεταδοτική. Οι τύποι που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο τείνουν να είναι πιο ευγενικοί στους γύρω τους και να έχουν συνεχώς πιο ανεβασμένη ενέργεια Για να μάθουμε λίγα για τον δικό μας Πάρη
Κοντόπουλο


Για το ξεκίνημα την δουλειάς τον χορό \ και όλα όσα θέλετε να μάθετε.

H Parumba είναι ένα μάθημα το οποίο διδάσκεται στις αίθουσες των γυμναστηρίων , πρόκειται για έναν συνδυασμό ρυθμών μουσικής και κίνησης που προσφέρουν τόνωση, ενδυνάμωση, κάψιμο θερμίδων και βελτίωση φυσικής κατάστασης!


Εφευρέτης του Μαθήματος Parumba είναι ο Πάρης…. ο οποίος εδώ και εννέα χρόνια συνεργάζεται με το γυμναστήριο Gym Tonic-Asana καθώς επίσης και με μεγάλα γυμναστήρια στην Σουηδία και στη Μεγάλη Βρετανία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έφυγε από το σπίτι στα 15 για να ακολουθήσει τα όνειρά του να γίνει χορευτής.
Στα 17 του ήταν μέρος του κύριου χορού ως χορευτής για ελληνικές παραστάσεις “OLE”, “KALWS TOYS”, “TO PARTY TIS ZOIS SOU”, “SPITOGATOI”, “AL TSANTIRI NEWS”.

Στα 21 φτιάχνει το ASANA-GYM TONIC ομάδα, η οποία παρέμεινε η βάση του μέχρι σήμερα.
Στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο για 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να επεκτείνει την εμπειρία του σε κινησιολογία στο χώρο όπου αποφοιτά ως πιστοποιημένος εκπρόσωπος
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επινοεί την PARUMBA που οδηγεί στη συμμετοχή του με εναλλακτικές μορφές άσκησης.


Τι είναι η παρούμπα για αυτόν

Η παρούμπα είναι φιλοσοφία. Παρούμπα είναι περνάω καλά. Η παρούμπα είναι ένα τρελό κίνημα για ανθρώπους περιθωριοποιημένους από τα γυμναστήρια και από το κλασσικό life style των γυμναστηρίων , για ανθρώπους που πριν δεν είχαν τρόπο να γυμναστούν και να περάσουν καλά. Η παρούμπα λοιπόν είναι ένα μεγάλο πάρτι με ελληνική μουσική , γιατί λατρεύω την ελληνική μουσική, ερχόμαστε περνάμε καλά , διασκεδάζουμε , γελάμε και με ένα τρόπο πιο χιουμοριστικό μέσο της αερόβιας άσκησης προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά μας. Η παρούμπα είναι δηλαδή ένα είδος ψυχοθεραπείας; Η μουσική από μόνη της είναι ένα όπλο που είτε μπορεί να σε γονατίσει είτε να σε ανεβάσει στα ουράνια.

Άλλο ένα κάλο που κάνει Ξέρω ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ομάδα παιδιών ΑΜΕΑ
γιατί είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες άρα νομίζω ότι ταυτίζεται με αυτά παιδιά γίνεται ένα .Παίρνει τεράστια αγάπη και δίνει την δυσπλασίαΆλλα ο Παρης είναι ουσιαστικός ρόλος του σαν νοσηλευτής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Ο ρόλος του νοσηλευτή στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι ξεχωριστός σε σχέση με τους άλλους νοσηλευτές των τμημάτων του νοσοκομείου, λόγω του ότι οι ασθενείς έχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες και απαιτείται ιδιόρρυθμη παροχή φροντίδας
Χαρακτηριστικό της φροντίδας του βαρέως πάσχοντος ασθενούς είναι η περιπλοκότητα, διότι περιλαμβάνει την ερμηνεία και αξιολόγηση των εξειδικευμένων πληροφοριών και των ανεπαίσθητων αλλαγών στην κατάσταση του ασθενούς, την άμεση αντιμετώπιση των επειγόντων καταστάσεων στις οποίες μπορεί να βρεθεί ο ασθενής με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής,


Δείξε χωρίς να φοβάσαι τον εαυτό σου στους άλλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να δουν την ομορφιά που κρύβεται μέσα σου και να αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είσαι.

Ήρωα,καλή δύναμη κ να προσέχεις .Σε ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας