10 Μαρ 2020

Κοροναϊός: Κλείνουν όλα τα σχολεία - Δημόσια και Ιδιωτικά



Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας - Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας για τους ελέγχους του β´ τριμήνου στα δημοτικά


Κλείνουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά καθώς και τα Πανεπιστήμια λόγω κοροναϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Συγκεκριμένο το μέτρο αφορά παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια καθώς και δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας θα μείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κοροναϊού.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετάσχει στις 18.00 στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία έχει καλέσει τους ηγέτες της ΕΕ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, για το συντονισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του κοροναϊού. Ο πρωθυπουργός επιστρέφει το βράδυ από την Αυστρία και αύριο θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κοροναϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας