22 Ιουν 2016

Ξυλοφόρτωσαν τουρίστες σε ξενοδοχείο (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξυλοφόρτωσαν τουρίστες σε ξενοδοχείο (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ένα ζευγάρι Βρετανών ήταν «χτυπημένο παράλογη» από μπράβους σε ένα πάρτι ξενοδοχείο Magaluf μετά η γυναίκα φέρεται να έριξε ένα πλαστικό ποτήρι σε αυτούς.
Σοκαριστικό βίντεο έχει προκύψει από ένα νεαρό ζευγάρι που σφυροκοπούσαν από το προσωπικό ασφαλείας στο τεσσάρων αστέρων BH Mallorca Hotel, στο Magaluf, την Ισπανία, την Παρασκευή μετά από μια διαφωνία.
Στο σύντομο κλιπ μια γυναίκα φορώντας ένα μαύρο μπικίνι είναι καρφωμένο στο πάτωμα με ένα μπράβος αφότου φέρεται να χαστούκισε στο πρόσωπο, ενώ δύο φρουροί ασφαλείας φαίνεται να γροθιά και την κλωτσιά ο φίλος της.
Το ζευγάρι έχει ονομαστεί για τα social media ως μοντέλο Robbie Hofmann και ο φίλος της ιδιαίτερης σοβαρότητας του χορού DJ Alex Henderson, ο οποίος εργάζεται με το όνομα «Alex Προοπτική».

 Οι δύο νέοι χτυπήθηκαν ανελέητα από τους άντρες ασφαλείας σε πάρτι ξενοδοχείου στο Magaluf όταν η κοπέλα φέρεται να τους πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να δέχεται χτυπήματα με μανία.
Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο Robbie Hofmann πέταξε το πλαστικό ποτήρι και τη χαστούκισε ένας από τους άντρες του προσωπικού ασφαλείας. Το αγόρι της DJ Alex Henderson, που εργάζεται με το ψευδώνυμο Alex Prospect, μπήκε στη μέση για να την προστατεύσει.
Τότε άρχισε να δέχεται άγρια επίθεση με κλωτσιές και γροθιές ακόμα και αφού τον είχαν ρίξει αναίσθητο στο έδαφος. Μετά τη σοκαριστική επίθεση, ο Alex Henderson ανέβασε φωτογραφία του με ματωμένο πρόσωπο, καταγγέλοντας την επίθεση που δέχτηκε και πλέον το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας