8 Απρ 2016

ΘΡΗΝΟΣ! για την Ελληνική τηλεόραση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ άδοξο τέλος για τον Λάκη Λαζόπουλο απο την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

ΘΡΗΝΟΣ! για την Ελληνική τηλεόραση.  ΔΥΣΤΥΧΩΣ άδοξο τέλος για τον Λάκη Λαζόπουλο απο την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.
Κατά τα λεγόμενα αυτών που τον ζούνε από κοντά, η απώλεια της αγαπημένης του μητέρας κυρίας Ριρίκας, τον έχει κάνει να αναθεωρήσει την ζωή του…
Η ανακοίνωση που έγινε δια στόματος του ίδιου του Λάκη Λαζόπουλου σε φίλους και συνεργάτες του, ότι αυτό που σκεφτόταν πολύ σοβαρά είναι έτοιμος να το κάνει πραγματικότητα…
Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση σε μία είδηση που ήχησε ως βόμβα στα αυτιά των συνεργατών.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του «Mr Άλ Τσαντίρι Νιους», είναι κατηγορηματικά ανένδοτος στην απόφαση του.
Έχοντας λοιπόν στα σχέδιά του να ολοκληρώσει πέντε ακόμα εκπομπές για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και στην τελευταία θα αποχαιρετήσει το κοινό του, μη ανανεώνοντας όμως το τηλεοπτικό ραντεβού τους για του χρόνου!
Τις πιο δύσκολες ώρες περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα, Ριρίκα, σε ηλικία 85 ετών.
Να σημειωθεί ότι ο Λάκης είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του, αφού της είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ αναφερόταν σ’ εκείνη αρκετά συχνά μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκε πολύς κόσμος, αλλά και διάσημοι φίλοι και συνεργάτες του όπως οι Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Σμαραγδής, Κώστας Τσιανός, Νινέτα Λεμπέση, Φαίδων Κεφαλέας κ.ά. Ακόμη, πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν στεφάνια στη μνήμη της μητέρας του, όπως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας