4 Οκτ 2015

Έβαλε το χέρι γύρω από την αδελφή της που πέθαινε. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στη συνέχεια




Αυτά τα δίδυμα κράτησαν ολόκληρο τον κόσμο σε αγωνία για εβδομάδες: Διαβάστε την ιστορία της Κάρι και της Μπριέλλε Τζάκσον. Μια ιστορία που αγγίζει τα όρια του θαύματος.
Τα μικροσκοπικά δίδυμα ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο 12 ολόκληρες εβδομάδες νωρίτερα. Με βάρος μόλις 1 κιλό το καθένα, είχαν πολύ λιγότερο ανεπτυγμένα τα όργανα τους από ότι θα έπρεπε με συνέπεια οι προοπτικές να ζήσουν ήταν λίγες και ζοφερές.
Οι δυο μικρές, αδύναμες αδελφές χωρίστηκαν σε διαφορετικές θερμοκοιτίδες. Η κατάσταση της Μπριέλλε αργά αλλά σταθερά άρχισε να σταθεροποιείται. Η μικρούλα ξεκίνησε να παίρνει βάρος. Οι προγνώσεις των γιατρών όμως για την Κάρι δεν ήταν το ίδιο αισιόδοξες. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να επιβιώσει.
Ώσπου μερικές εβδομάδες μετά συνέβη κάτι εντελώς αναπάντεχο: η πιο «δυνατή» Μπριέλλε υπέστη ένα απειλητικό για τη ζωή της επεισόδιο. Άρχισε να κλαίει ασταμάτητα, μετά βίας ανέπνεε και το σώμα της είχε γίνει μπλε. Οι υπεύθυνες νοσηλεύτριες προσπάθησαν να κάνουν ό, τι μπορούσαν για να την βοηθήσουν, αλλά τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να σταματήσει το κλάμα της και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η μικρούλα έκλαιγε. Καταφεύγοντας σε μια πράξη απόγνωσης, η νοσοκόμα Γκέιλ Κασπάριαν έκανε κάτι περίεργο: Τοποθέτησε την μικρή Μπριέλλε που δεν σταματούσε να κλαίει δίπλα στην ετοιμοθάνατη αδελφούλα της. Η πράξη της ήταν εναντίον της πολιτικής του νοσοκομείου και η Γκέιλ κινδύνευε να χάσει τη δουλειά της.
Και τότε συνέβη το απίστευτο: Η Μπριέλλε σταμάτησε ξαφνικά να κλαίει και να έχει σπασμούς, ηρέμησε και άπλωσε ενστικτωδώς το χέρι της γύρω από την αδερφή της που πάλευε με τον θάνατο.
Αλλά τα θαύματα δεν τελείωσαν εδώ. Μετά από μερικές μέρες η κατάσταση της μικρής Κάρι άρχισε να σταθεροποιείται. Ξεκίνησε να αποκτά βάρος και μερικές εβδομάδες μετά έφτασε στα κιλά την αδερφή της!
Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Κάρι και η Μπριέλλε Τζάκσον έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει δυο πολύ όμορφα νεαρά κορίτσια που ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν από το κολέγιο. Περνούν τον χρόνο τους πάντα μαζί και κάνουν όλα όσα κάνουν όλα τα φυσιολογικά δίδυμα.
Μερικές φορές η ανθρώπινη ζεστασιά είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο. Ειδικά όταν το χάδι προέρχεται από την δίδυμη αδερφή σου.




πηγη /anonymoigr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας