4 Οκτ 2015

Αυτό που συνέβη σε αυτό το ζευγάρι μερικές μέρες μετά το γάμο του, είναι συγκλονιστικό




Η στιγμή που ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση του ένα βήμα πιο πέρα, είναι η στιγμή που και οι δύο θα θυμούνται για πάντα.Η Τζεν Κάρτερ και ο Σόλομον Τσόου αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη ζωή τους και μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια το γάμο τους.
Πριν προλάβει όμως να έρθει εκείνη η μέρα, τους χτύπησε η τραγωδία. Ο Τσόου, ο οποίος ήταν επαγγελματίας σεφ, ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του ήπατος.
Μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί του είπαν ότι θα ανακάμψει. Λίγους μήνες αργότερα ο Τσόου ανακάλυψε με τον πιο τραγικό τρόπο ότι οι γιατροί του είχαν κάνει λάθος.
Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία του σώματος του.
Αντί το ερωτευμένο ζευγάρι να ακυρώσει όμως το γάμο του και να υποκύψει στη θλίψη, αποφάσισε απλά να μεταφέρει νωρίτερα την ημερομηνία.
Ήθελαν να ζήσουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.
Οι συγγενείς και οι φίλοι τους, τους βοήθησαν να συγκεντρώσουν 52.000 δολάρια. Χρήματα που χρησιμοποίησαν για να οργανώσουν το γάμο του ονείρου τους!Η μέρα ήταν τέλεια.Στις 11 Απριλίου, η Τζεν και ο Σόλομον παντρεύτηκαν..… και παρέμειναν παντρεμένοι για 128 ημέρες. Ο Τσόου πέθανε στις 17 Αυγούστου, την ημέρα δηλαδή που το ζευγάρι είχε προγραμματίσει αρχικά τον γάμο του
Η τρομερή απώλεια δεν μπορεί να επισκιάσει την όμορφη ιστορία αγάπης τους. Αυτό είναι το βίντεο του γάμου τους – μην εκπλαγείτε αν δακρύσετε μέχρι το τέλος.Αν και ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, η αγάπη τους θα ζήσει για πάντα. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είναι τόσο τυχεροί και να βρουν το άλλο τους μισό όπως το βρήκαν η Τζεν και ο Σόλομον.

πηγη anonymoigr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας