28 Μαρ 2015

Δύο νυφικά, δύο πέπλα -Το γαμήλιο άλμπουμ δύο ομοφυλόφιλων γυναικών που εντυπωσίασε [εικόνες]










Η Ρόουζ Ντιξ και η Ρόζι Σπάτον ονειρεύονταν από μικρές να κάνουν ένα μεγάλο και όμορφο γάμο. Και τον έκαναν. Η μόνη διαφορά, από αυτά που σκέφτονταν μικρές, ήταν δεν υπήρχε γαμπρός. Γιατί παντρεύτηκαν μεταξύ τους.

Το φωτογραφικό άλμπουμ των δύο κοριτσιών, της 26χρονης Ρόουζ και της 24χρονης Ρόζι κάνει, από τη στιγμή που αναρτήθηκε μετά το γάμο το περασμένο Σάββατο, το γύρο του Διαδικτύου.

Ρόουζ και Ρόζι, διάλεξαν μαζί τα νυφικά τους, φορέματα που από μικρές ονειρεύονταν. «Μας αρέσει και στις δύο το girlie λουκ και από μικρές ονειρευόμασταν να φορέσουμε στους γάμους μας ονειρικά, ολόλευκα, παραδοσιακά νυφικά», λένε τώρα.



Παρότι έσπασαν την παράδοση ως προς το κομμάτι που το έτερο ήμισυ δεν μπορεί να δει το νυφικό πριν το γάμο, στα υπόλοιπα ήταν άκρως παραδοσιακές. Και τις δύο τις συνόδευσαν στην εκκλησία οι πατεράδες τους, κρατούσαν λουλούδια, φωτογραφήθηκαν με τον παραδοσιακό τρόπο στην εκκλησία αλλά και με τις φίλες τους!

Οσον αφορά για τις οικογένειές τους και πώς εξέλαβαν οι δυο τους δηλώνουν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα. «Οι οικογένειές μας ήταν εξαιρετικάκ υποστηρικτικές. Οι γονείς κα των δυο μας ήταν τόσο τρυφεροί! Είμαστε τόσο ευχαριστημένες που έχουμε τόσο θαυμάσιες οικογένειες!».







Πηγή: .iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας