28 Ιαν 2015

Τελείωσε η φιλία Μενεγάκη-Σπυροπούλου; Η απάντηση..

Η έμπειρη Ελένη Μενεγάκη και η νέα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξαν σε όλους ότι υπάρχει κάτι που τις δένει. Μπορούν να είναι φίλες; Υπάρχει πάγωμα σχέσεων;




Όσα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στη ζωή των τηλεθεατών, έχει φροντίσει να κάνει ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στο στενό περιβάλλον της είναι λίγοι και η ίδια εξαιρετικά επιλεκτική. Όταν εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τηλεοπτικό προσκήνιο, έγινε παραπάνω από δεδομένο ότι η νεαρή διατηρεί μία στενή σχέση με τη «βασίλισσα».

Οι δυο γυναίκες ψώνιζαν μαζί, έπιναν καφέ, έτρωγαν, γυμνάζονταν με τον ίδιο personal trainer, έκαναν διακοπές και δεν άφηναν κανένα περιθώριο να μην πειστούν όλοι ότι οι δυο τους δένονται όλο και περισσότερο. Μέχρι πρόσφατα που άρχισαν να ακούγονται πολλές φήμες που μιλάνε για πάγωμα και ρήξη ανάμεσά τους.

Τώρα, έρχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -σε συνέντευξή της στο Hello- να δικαιολογήσει γιατί έχει δημιουργηθεί αυτή η εικόνα και να εξηγήσει από τη δική της μεριά τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τη φίλη της Ελένη Μενεγάκη: «Η έννοια της φιλίας είναι μεγάλη και ιερή, και αποδεικνύεται μετά από χρόνια. Μια σχέση διαπροσωπική είναι πολυδιάστατη. Μπορεί να μη μιλάς με τον άλλον κάθε πέντε λεπτά, μπορεί επίσης η φάση που διανύει ο καθένας να μην είναι ίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε πια φίλοι. Μπορεί εγώ αυτή τη στιγμή να βιώνω μια κατάσταση και η Ελένη να βιώνει κάτι άλλο. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας, ότι δεν μιλάμε, ότι την έχω προσεγγίσει χωρίς ανταπόκριση ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται. Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν υπήρξε ποτέ. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που πήρα όταν έχασα το σκύλο μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη κι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου μ' ένα δικό της τρόπο, που θα ήθελα να τον κρατήσω μόνο για μας».
πηγη:thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας