28 Ιαν 2015

Η εικόνα που λέει την αλήθεια για τα κιλά της Παπαρίζου


Την παλιά, σέξι Έλενα Παπαρίζου χωρίς τα παραπανίσια κιλά ζητούσαν οι θαυμαστές της τους τελευταίους μήνες. Προφανώς γύρισε... Δείτε την.



Για το σώμα της Έλενας Παπαρίζου έφτασε να ξεσπάσει διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα στους θαυμαστές της. Οι φωτογραφίες της και κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες έδειχναν την τραγουδίστρια να έχει «στρογγυλέψει». Η ίδια δεν μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε όλα όσα λέγονταν για εκείνη.

Η παραμονή της στη Σουηδία και η απουσία της από την Ελλάδα έκανε τα σχόλια να φουντώσουν ακόμα περισσότερο. Η Έλενα Παπαρίζου όμως, ήρθε στην Ελλάδα, ώστε να ψηφίσει στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την εντόπισε στο χωριό από όπου κατάγεται το Μουζάκι Καρδίτσας.




Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, μαζί με τον Ανδρέα Καψάλη βρέθηκε στο Γενικό Λύκειο Μουζακίου, χαμογελαστή, κεφάτη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Οι συγχωριανοί της τη χαιρετούσαν στον δρόμο, εκείνη είχε μία καλή κουβέντα να πει σε όλους και βέβαια, μέχρι να φτάσει στο πατρικό της σπίτι όλοι σχολίαζαν τη σιλουέτα της και το χρώμα των μαλλιών της που είναι πια το φυσικό της, αφού έχει λήξει το συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και βαφών.




Η Έλενα Παπαρίζου στης πρόσφατες αυτές φωτογραφίες δεν έχει καμία σχέση με όλες εκείνες που κυκλοφορούσαν τους προηγούμενους μήνες και έδειχναν ότι είχε αλλάξει.
πηγη;thetoc.gr/people



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας