4 Δεκ 2014

Ρέμος: Ε ναι λοιπόν το αποκάλυψε και έκανε και στριπτίζ

Ε ναι λοιπόν ο Αντώνης Ρέμος το αποκάλυψε. Η Υβόννη η σύντροφός του είναι έγκυος και μάλιστα τον Φεβρουάριο θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και είναι κοριτσάκι.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και εκεί μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και για το πώς ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού.
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε όλλες τις λεπτομέρειές πως πήραν την απόφαση να γίνουν γονείς. Μάλιστα αποκάλυψε και μιά προσωπική  φωτογραφία που ο ίδιος δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κοιλίτσα την Υβόννης.
Η φωτογραφία που έκανε και την Μαρία Μπεκατώρου να συγκινηθεί! Το πρώτο φιλί του Αντώνη Ρέμου στην κόρη του.
Ο τραγουδιστής έστειλε μια φωτογραφία στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκείνος έπειτα και από σχετική άδεια την έδειξε ζωντανά στον αέρα στα «Καρντάσιανς»
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε Ακόμα και για την γνωριμία του με τα πεθερικά του.
Ο τραγουδιστής απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόσο για τον πεθερό του όσο και την πεθερά του. Είπε ότι ο πατέρας της Υβόννης είναι ένας σκληρός και παραδοσιακός τύπος ενώ η μητέρα της είναι μια πολύ καλή κυρία και πολύ γλυκιά. Όταν μιλούσε για τον πεθερό του κάποια στιγμή μάλιστα έχασε και τα λόγια του. Δείτε το βίντεο.
Μετά τις πρωσοπικές αποκαλύψεις ήρθε το παιχνίδι στα Καρντάσιανς και το  στριπτίζ Ρέμου-Αρναούτογλου-Σταρόβα
Παρουσιαστές και Ρέμος έαπιξαν  μία παρτίδα πόκερ, με την παραλλαγή του ότι όποιος έχανε έβγαζε κι από ένα ρούχο. Στον πρώτο γύρο έχασε ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπου ο Γρηγόρης τον έβαλε να βγάλει το πουκάμισο του χορεύοντας στους ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού, του στριπτίζ.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε κι έτσι στους δύο επόμενους γύρους οι δύο παρουσιαστές αναγκάστηκαν να βγάλουν τα παντελόνια τους. Το ίδιο, όμως, έπρεπε να κάνει και ο Αντώνης Ρέμος στο τέλος του πέμπτου γύρου, αφού έχασε.
Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν οι τρεις άντρες να κάνουν στριπτίζ μπροστά στο κοινό και τις κάμερες, μένοντας μόνο με το μποξεράκι τους. Αλλά ο Δημήτρης Σταρόβας δεν έμεινε μόνο εκεί, συνέχισε να κάνει στριπτίζ, βγάζοντας και το… μποξεράκι του.
ΠΗΓΗ: Fnews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας