22 Μαρ 2011

Wellness Natural Weight Balance Roadmap™

Wellness Natural Weight Balance Roadmap™

Το Wellness Roadmap είναι μια εκπληκτική μέθοδος, υγιής για το σώμα και εύκολη να την εφαρμόσει κανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα αποφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Το Roadmap δεν προτείνει να εγκαταλείψουμε τή χαρά που μας προσφέρει το φαγητό αλλά μας καθοδηγεί και μας βοηθά να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και τις διατροφικές μας συνήθειες, λαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες και καίγοντας περισσότερες. Η μοναδική πατενταρισμένη φόρμουλα του Natural Balance Shake παρέχει στον οργανισμό όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου Wellness Roadmap είναι κλινικά αποδεδειγμένη με πιστοποιημένη την απώλεια βάρους και την αύξηση της ενέργειας.
Θέστε ρεαλιστικούς στόχους έχοντας ως οδηγό το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ*) και επιλέξτε την Οδό που ταιριάζει στους στόχους σας.

*Ο ΔΜΣ μετράει το βάρος σε αναλογία με το ύψος
rosavag.jpg  10px.jpg Οδός Δυναμικού Ξεκινήματος (ΔΜΣ ≥ 30)
Ξεκινήστε την αλλαγή στο τρόπο ζωής σας με την Οδό Δυναμικού Ξεκινήματος για να μπορέσετε να χάσετε άμεσα βάρος. (Χρησιμοποιήστε τη διαδρομή αυτή μόνο για 2 εβδομάδες. Συνεχίστε τη διατροφή σας ακολουθώντας την Οδό Φυσικής Απώλειας Βάρους).
blavag.jpg Οδός Φυσικής Απώλειας Βάρους (ΔΜΣ 25-29,9)
Αν θέλετε να χάσετε βάρος με μακροχρόνια αποτελέσματα ή θέλετε να διατηρήσετε το σωματικό σας βάρος ακολουθήστε την Οδό της Φυσικής Απώλειας Βάρους.
gronvag.jpg Οδός Υγιεινού Τρόπου Ζωής (ΔΜΣ > 25)
Αν δεν θέλετε να χάσετε βάρος αλλά να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με αθλητικές φραστηριότητες που θα ενισχύσει τη συγκέντρωση και την ενέργειά σας, ακολουθήστε τον Υγιεινό Τρόπο Ζωής.

Αποτέλεσμα
Νιώστε και δείξτε καλύτερα! Φτάστε στο ιδανικό βάρος! Απολαύστε τις αλλαγές που έχετε κάνει στον τρόπο ζωής σας, στην οικογένειά σας και στους φίλους σας.
http://my.oriflame.gr/kaloghroy
http://oriflamedalas.blogspot.com
E-mail: k.kalogiroy2@yahoo.gr
Για να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ πατήστε από κάτω στο κουμπί Contact Me (Επικοινωνήστε μαζί μου) και μετά γράψτε μου στο Message  το κινητό σας η το σταθερό σας τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας