13 Ιουν 2020

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την πρώτη γυναίκα οδηγό ΚΤΕΛ στην Κομοτηνή





«Στην αρχή, οι γιαγιάδες κυρίως φοβόντουσαν, αλλά πλέον με χαιρετάνε με χαμόγελο ,» εξομολογείται η 22χρονη Νεσλιχάν Κιοσέ.

Την πρώτη γυναίκα οδηγό ΚΤΕΛ στην Κομοτηνή τίμησε με μία ανάρτηση της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μάλιστα συναντήθηκε με τη νεαρή κοπέλα και συνομίλησε μαζί της.

Πρόκειται για την Νεσλιχάν Κιοσέ, 22 ετών, μία νέα, δυναμική γυναίκα που κατάφερε να πείσει ακόμα και τους δύσπιστους ότι καμιά δουλειά δεν έχει φύλο και πως ίδια μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά με οποιονδήποτε άντρα.

«Εύχομαι το παράδειγμα της Νεσλιχάν, με την οποία συναντήθηκα και συνομίλησα στην Κομοτηνή, να εμπνεύσει και άλλα κορίτσια» έγραψε στο Twitter η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ίδια η Νεσλιχάν μίλησε στο ΑΠΕ για τη συνάντηση της με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και για την απόφαση της να κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα: «Η οδήγηση με ηρεμεί. Ανοίγω το ραδιόφωνο, βάζω μουσική και το όποιο άγχος έχω, εξαφανίζεται», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή οδηγός, η οποία είχε την ευκαιρία να μοιραστεί την αγάπη της για το τιμόνι με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφθηκε πρόσφατα την Κομοτηνή και είχε συνάντηση με γυναίκες της περιοχής.

«Με ρώτησε η Πρόεδρος πόσο χρονών είμαι, τι σπούδασα και πώς αποφάσισα να γίνω οδηγός και της είπα την ιστορία μου. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και με άκουσε με προσοχή», θυμάται για εκείνη τη συνάντηση η Νεσλιχάν.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Εύχομαι το παράδειγμα της Νεσλιχάν, με την οποία συναντήθηκα και συνομίλησα στην Κομοτηνή, να εμπνεύσει και άλλα κορίτσια.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας