1 Ιουν 2020

Η κόρη της αδελφής του περιφερειάρχη προσελήφθη με αμοιβή 52.000 €


Πλήθος ερωτημάτων προκύπτουν ως προς το νόμιμο και ηθικό της πρόσληψης συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στην εταιρία “Ενεργειακή ΑΕ”, της ΠΝΑ.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον sky ο Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Γιάννης Φλεβάρης η αίτηση που κατατέθηκε και πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξης, ήταν η μοναδική.

“Έγινε ένας διαγωνισμός με αυτές τις προδιαγραφές, ήταν το μοναδικό πρόσωπο που κατέθεσε αίτηση και τηρήθηκε καθ’ όλα νόμιμα η όλη διαδικασία της προκήρυξης”, ανέφερε κ. Φλεβάρης, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα άτομο καθ’ όλα τίμιο, εξαιρετικό και ικανό.

“Δεν υπάρχει κανένα διαβλητό κομμάτι στην όλη διαδικασία της πρόσληψης”, είπε επιπροσθέτως για το θέμα, ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι “ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου έχει καθαρά χέρια και δεν πρέπει να βγουν εσφαλμένα συμπεράσματα”.

Σημειώνεται ότι η πρόσληψη αφορά το χρονικό διάστημα 1-5-2020 έως 30-6-2022 και η αμοιβή για τις υπηρεσίες ορίζεται στο ποσό των 52.102 ευρώ. Η δικηγόρος που προσελήφθη είναι κόρη της αδελφής του περιφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας