7 Φεβ 2020

Ντάνος: “Θα το… έκανα με την Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες”




Για τη ζωή του μετά το “Survivor”, τις επαγγελματικές προτάσεις, την υποκριτική και την ταινία του Σεφερλή, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) στο The 2Night Show.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του “ιατροδικαστή” που έχει στην ταινία “Χαλβάη 5-0” και στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.
Επίσης, ο Ντάνος μίλησε για τη ζωή του μετά το “Survivor”, τις επαγγελματικές προτάσεις που ήρθαν, την ενασχόλησή του με την υποκριτική, καθώς και την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε στην ίδρυση του σωματείου για παιδιά “Φύλακας Άγγελος”, μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον Τάσο Ντούγκα.
“Ο Μάρκος Σεφερλής με σατίριζε πολύ καλά. Είχε στραβώσει τα πόδια, είχε βάλει 100 κομποσκοίνια, μίλαγε με το νι και το λι, όπως μιλάμε στην Σκιάθο, μου ξεφεύγει κι εμένα καμιά φορά. Πάντως με έκανε πολύ καλά, είχε γελάσει”, ανέφερε για τη μίμηση που έκανε ο Σεφερλής στο θέατρο.
Μιλώντας για τα παιδιά και την προσωπική του ζωή, είπε: “Έχω σκεφτεί τον γάμο και την οικογένεια, αλλά δεν με αγχώνει. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια, το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό”.

Στο μεταξύ, είπε ότι έχει τύχει να τον ενοχλήσουν οι paparazzi-πολίτες σε προσωπικές στιγμές, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Έχει τύχει να πάω σε εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι και να με βγάζουν φωτογραφία”.
Ο Ντάνος στις Μύγες
Λίγο πριν συναντηθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μια επική συνάντηση με τις Μύγες. Δεν παρέλειψαν να του κάνουν άβολες ερωτήσεις, ωστόσο εκείνος απάντησε.
“Στα social media ακολουθείς κάποιον είτε είναι φίλος σου είτε σε ενδιαφέρει η ζωή του. Στο ξεκαθάρισμα που έκανα, είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη”, δήλωσε για το unfollow στον Τανιμανίδη στο Instagram.
Επίσης, τον ρώτησαν πώς θα αντιδρούσε αν του έκαναν πρόταση να παίξει στις “Άγριες Μέλισσες” και με ποια πρωταγωνίστρια θα ήθελε να κάνει σeξ. Εκείνος απάντησε πως θα ήταν πολύ τιμητική μια τέτοια πρόταση και πως σeξ θα έκανε με την Μαρία Κίτσου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας