23 Φεβ 2020

Γυμναστική με άρωμα Ελλάδας απο τον δικο μας Πάρη




Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η επιτυχία φέρνει ευτυχία, αλλά είναι το αντίθετο: η ευτυχία φέρνει επιτυχία. Ο άνθρωπος που κάνει διάφορα πράγματα προκειμένου να είναι καλά με τον εαυτό του, να νιώθει ικανοποίηση και να ζει στιγμές ευτυχίας κάθε μέρα μπορεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της ζωής: στις σχέσεις, στη δουλειά, στην οικογένεια ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο δικός μας Πάρης Κοντόπουλος μας εξηγεί τη ειναι Παρούμπα
Η παρούμπα είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας;
Η μουσική από μόνη της είναι ένα όπλο που είτε μπορεί να σε γονατίσει είτε να σε ανεβάσει στα ουράνια.Η παρούμπα είναι φιλοσοφία. Παρούμπα είναι περνάω καλά. Η παρούμπα είναι ένα τρελό κίνημα για ανθρώπους περιθωριοποιημένους από τα γυμναστήρια και από το κλασσικό life style των γυμναστηρίων , για ανθρώπους που πριν δεν είχαν τρόπο να γυμναστούν και να περάσουν καλά. Η παρούμπα λοιπόν είναι ένα μεγάλο πάρτι με ελληνική μουσική , γιατί λατρεύω την ελληνική μουσική, ερχόμαστε περνάμε καλά , διασκεδάζουμε , γελάμε και με ένα τρόπο πιο χιουμοριστικό μέσο της αερόβιας άσκησης προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά μας.
Ο χορός βοηθά την ισορροπία των σχέσεων
Αντί να περάσουμε το βράδυ μας τρώγοντας σε κάποιο εστιατόριο, πίνοντας ποτά ή καταβροχθίζοντας ποπ κορν σε κάποιο σινεμά, μπορούμε να πάρουμε το αμόρε μας και να κάνουμε κάτι πιο ωφέλιμο για τη σχέση μας. Ας προτείνουμε, λοιπόν, να πάμε για χορό! Η επικοινωνία των σωμάτων είναι απαραίτητη για να χορέψει κανείς σωστά πιτυχία μιας σχέσης.

Η παρούμπα είναι δηλαδή ένα είδος ψυχοθεραπείας;για αυτο σας το προτεινο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας