2 Φεβ 2020

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτό το κορίτσι έχει να χρησιμοποιήσει σαμπουάν 8 χρόνια



Το Internet μάς κάνει τελευταία να ακούμε κάθε πιθανή πληροφορία και πράγματα που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έφταναν στα αυτιά μας, πόσο μάλλον στα μάτια μας. Ο κόσμος κι ιδιαίτερα τα παιδιά, που έχουν εθιστεί στο Instagram, έχουν τις πιο περίεργες εμπνεύσεις για να ανεβάσουν τους followers τους. Τώρα που είναι στη μόδα το Tik Tok, όμως, μπαίνοντας εκεί μπορείς να βρεις κάθε πιθανό σενάριο.
Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και τα βίντεο της Paige Gozon. Το 16χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια από τότε που έχει να βάλει σαμπουάν στα μαλλιά της, προκαλώντας τεράστια απορία και cringy αντίδραση στο άκουσμα και κυρίως στη θέα του.
«Μετά από μερικές εβδομάδες χωρίς να σαπουνίσω τα μαλλιά, εξελίχθηκε σε ένα παιχνίδι να δω πόσο μπορούσα να πάω. Μετά από έναν χρόνο, απλώς δήλωσα ότι ήταν ο τρόπος ζωής μου. Το αγκάλιασα πραγματικά»
Η Gozon, ωστόσο, δηλώνει ότι πλένει τα μαλλιά της, περισσότερο τα ξεβγάζει με σκέτο νερό.
Εμείς, σεβόμαστε την επιλογή της, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι δεν ξέρουμε πώς αντέχει με άπλυτα μαλλιά κι αυτήν την αδιάκοπη αίσθηση της λιπαρότητας. Εμείς μάλλον δε θα το κάναμε, αλλά ο καθένας όπως αισθάνεται άνετα και χαρούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας