5 Φεβ 2020

Τόλμη και Γοητεία»: Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς, 33 χρόνια μετά την πρώτη προβολή



Η Τόλμη και Γοητεία είναι μία σαπουνόπερα που σημείωσε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αμερική.

Το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς σαπουνόπερας προβλήθηκε στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987.

Στην Ελλάδα, η σειρά παιζόταν με μεγάλη επιτυχία από το 1988 έως και το 2013 και πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, με πολύ πιο “χλιαρή” υποδοχή όμως.

Από το αρχικό καστ, στο σήριαλ συνεχίζουμε να βλέπουμε σταθερά την Katherine Kelly Lang, την αγέραστη “Brooke Logan” και τον John McCook, a.k.a. “Eric Forrester”, ο οποίος, για την ιστορία υπήρξε τόσο πεθερός όσο και σύζυγός της.
Μαζί τους, τα τελευταία χρόνια και η “Taylor Hayze” a.k.a. Hunter Tylo, η οποία επέστρεψε, όμως με άλλον Ridge στο πλευρό της. Ο Ron Moss αποχώρησε από τη σειρά το 2012.

Ας δούμε πώς είναι σήμερα, λοιπόν, μερικοί από τους “βασικούς” πρωταγωνιστές.

Τόλμη και Γοητεία: Ο τηλεοπτικός Ρίτζ



67 ετών σήμερα ο Ronn Moss, ή αλλιώς ο “Ridge Forrester” αυτοπροσώπως! Έχει εγκαταλείψει τη σαπουνόπερα που τον έκανε διάσημο το 2012 και από εκείνη τη στιγμή ασχολείται με την πραγματική μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη μουσική. Στο πλευρό του έχει πάντα τη δεύτερη σύζυγό του, Devin DeVasquez και παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

Τόλμη και Γοητεία: Η τηλεοπτική Μπρουκ



“Brooke Logan”. Παρούσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο (ως σήμερα) επεισόδιο της σειράς, η Katherine Kelly Lang. 32 χρόνια ενεργή στον ρόλο που την έκανε διάσημη. Στα 57 της χρόνια, μετρά δύο γάμους, δυο διαζύγια και τρία παιδιά, ενώ παραμένει εντυπωσιακή όπως πάντα.

Τόλμη και Γοητεία: Η τηλεοπτική Κάρολαϊν



Η Johanna Johnson ήταν η Caroline Spencer. Πρώτος μεγάλος έpωτας του Ridge. Σήμερα, η Johanna είναι 57 ετών και παντρεμένη από το 2008 με την εδώ και 16 χρόνια σύντροφό της, Michelle Agnew, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Τόλμη και Γοητεία: Οι τηλεοπτικοί Έρικ και Στέφανη



“Eric & Stephanie Forrester”. Ή αλλιώς, John McCook και Susan Flannery. Τότε και τώρα. Στο τώρα, μαζί τους και η Katherine Kelly Lang. Παντρεμένος με την ίδια γυναίκα (στον τρίτο του γάμο) από το 1980, ο 74χρονος McCook διανύει τον 32ο χρόνο του στη σαπουνόπερα ενώ η Flannery (79 ετών) αποχώρησε το 2012 όταν η “Stephanie” πέθανε νικημένη από τον καρκίνο.

Τόλμη και Γοητεία: Η τηλεοπτική Hunter



Hunter Tylo. H πανέμορφη “Taylor Hayze” επέστρεψε στη σειρά φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, αλλά, δυστυχώς, σχεδόν δεν αναγνωρίζεται. 3 γάμοι, αντίστοιχα διαζύγια και 4 παιδιά για την 56χρονη σήμερα ηθοποιό που μάλλον το… παράκανε με τις πλαστικές επεμβάσεις!

Τόλμη και Γοητεία: Οι τηλεοπτικοί Sally Spectra και Clarke Garrison



“Sally Spectra” & “Clarke Garrison”… Τι ζευγάρι κι αυτό! Η Darlene Conley, δυστυχώς, δεν ζει πια. Πέθανε από καρκίνο στο στομάχι το 2007 σε ηλικία 70 ετών. Ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Daniel McVicar, στα 60 του χρόνια παραμένει ενεργός στον χώρο ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αν και η καριέρα του δεν απογειώθηκε ποτέ, όσο θα ήθελε.

Τόλμη και Γοητεία: Οι τηλεοπτικοί Thorne και Macy



“Thorne” & “Macy”: Ο γιος του “Eric Forrester” και η κόρη της “Sally Spectra”. Παρόλο που τον πρώτο ενσάρκωσαν 5 ηθοποιοί μέχρι σήμερα επιλέγουμε τον Winsor Harmon γιατί έμεινε αρκετά χρόνια στο πάλαι ποτέ. Σήμερα είναι 55 ετών και παραμένει ηθοποιός. Η Bobbie Eaks σήμερα είναι 57 ετών και συνεχίζει να παίζει και να τραγουδά.



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας