26 Ιαν 2020

Ποια είναι η Λένα Ζευγαρά που έχει αγαπηθεί με τα τραγούδια της;

Ποια είναι η


Λένα Ζευγαρά που έχει αγαπηθεί με τα τραγούδια της;
Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της
Αν νομίζουμε ότι ξέρουμε πολλά για τη Λένα Ζευγαρά κάνουμε λάθος.

Η λαϊκή τραγουδίστρια από την Καρδίτσα, που ο Νίκος Μουτσινάς αποθεώνει καθημερινά μέσα από την εκπομπή του, παρά την απότομη επαγγελματική εκτόξευση της, πατάει γερά στα πόδια της.
«Το μυστικό της επιτυχίας προϋποθέτει πρώτα σκληρή δουλειά, να έχουμε σύμμαχο τον θεό, φυσικά υπομονή και επιμονή», λέει στη κορίτσι που έχει επιλέξει να εμφανίζεται στην πίστα με ταγιέρ και styling που δεν περιλαμβάνει το... αναμενόμενο ντεκολτέ. «Αλλάζοντας κάτι από τον εαυτό μου δεν θα είμαι η Λένα.
Οταν δεν είσαι εσύ, το καταλαβαίνει ο κόσμος», εξηγεί, και περιγράφει: «Το πρώτο μου μεροκάματο σαν τραγουδίστρια το έκανα στα 21 μου, σε μια ταβέρνα στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Πάντα αγαπούσα το τραγούδι. Από μικρή συμμετείχα στη χορωδία του σχολείου και θυμάμαι ότι έλεγα σε κάθε σχολική γιορτή κι ένα κομμάτι μόνη μου». Μεγαλώνοντας, και παρά το πτυχίο της στα Οικονομικά, έμεινε πιστή στη μεγάλη αγάπη της. «Δεν παρατάω ποτέ τίποτα! Μου αρέσει να πετυχαίνω τον στόχο που θέτω, όποιος κι αν είναι αυτός».Λένα Ζευγαρά
Και ποια είναι η στάση της όμορφης Λένας απέναντι στις...αμαρτίες για τις οποίες τραγουδά;
«Την αμαρτία εγώ τη βαφτίζω και "λάθος". Τα λάθη μου δεν τα μετάνιωσα, καθώς από αυτά κέρδισα εμπειρίες και μπόλικη ωριμότητα. Άλλωστε, και ο θεός μας συγχωρεί όλα τα λάθη, αρκεί να έχουμε πραγματικά μετανιώσει», είπε στη Real.
Με την ίδια ευλάβεια αντιμετωπίζει και τον θεσμό της οικογένειας, «θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Ολα στην ώρα τους», απαντά όταν τη ρωτάς αν είναι στα σχέδια της ενώ κρατάει σαν φυλαχτό τη συμβουλή που της έδωσαν οι γονείς της: «Να κυνηγώ τα όνειρα μου και να μην ξεχάσω ποτέ ποια είμαι. Εζησα μόνη μου, μακριά από τους δικούς μου αρκετά χρόνια. Εκείνο το διάστημα είχα δύσκολες στιγμές».
Παρόλο που η ίδια είναι αυστηρή με τον εαυτό της, έχει μάθει πλέον να τον αποδέχεται και να τον αγαπά.
Μου αρέσει να κρίνω τον εαυτό μου, αλλά δεν τσακώνομαι με τη Λένα. Απλά, προσπαθώ κάθε βράδυ να της λέω "σήμερα εκεί ήσουν λάθος, φρόντισε να μην επαναληφθεί"».

Παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο «Τοkyo» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Λένα Ζευγαρά πραγματοποιεί τα δικά της «Όνειρα» με τη στήριξη της Panik Platinum. Στο πλευρό της είναι ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, τον οποίο δεν ξεχνά να ευχαριστεί. Την ίδια ευγνωμοσύνη νιώθει και για την Τζένη Τσικοπούλου, που υπογράφει τις περισσότερες επιτυχίες της όπως το «Αμάρτησε», «Σήμερα και Αύριο», «Ζημιά» αλλά και τα «Ονειρα», που συνυπογράφει με τον Βασίλη Καρρά.

Το κομμτι με τοσες προβολες


127.046 προβολές

•Έκανε πρεμιέρα στις 15 Δεκ 2019


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας