14 Οκτ 2016

Καθηγήτρια παρέδιδε πολύ ιδιαίτερα μαθήματα σε ανήλικο μαθητή μετά το σχολείο



Μια 30χρονη καθηγήτρια από τη Βρετανία παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με ανήλικο μαθητή της. Ποια ποινή της επέβαλε το δικαστήριο (Pics)
Η 30χρονη Caroline Berriman κατάφερε, παρόλο που παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με ανήλικο μαθητή της, να αποφύγει τη φυλάκιση.

Συγκεκριμένα η 30χρονη παραδέχθηκε ότι ενώ δίδασκε στο Abraham Moss Community School, είχε ερωτική σχέση με αγόρι κάτω των 16 ετών, ο οποίος ήταν και μαθητής της. Ενώ, δεν δίστασε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τις ερωτικές τους συνευρέσεις και για το είδος των σεξουαλικών επαφών που είχε.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσής της αποφασίστηκε να της επιβληθεί διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, πρόστιμο 100 στερλίνες και συμπλήρωση 250 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Η 30χρονη Caroline Berriman η οποία παραδέχθηκε ότι ενώ δίδασκε στο Abraham Moss Community School, είχε ερωτική σχέση με αγόρι κάτω των 16 ετών, ο οποίος ήταν και μαθητής της. Μάλιστα η νεαρή δασκάλα, περιέγραψε και λεπτομέρειες για το είδος των σεξουαλικών επαφών που είχε.

Η υπόθεση της Berriman έφθασε στις δικαστικές αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας, με το δικαστή να της επιβάλει τελικά διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, πρόστιμο 100 στερλίνες και συμπλήρωση 250 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Το αγόρι άλλαξε σχολείο μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την καθηγήτρια του, ενώ δεν βρισκόταν ούτε στο δικαστήριο.

Το σκάνδαλο συγκλόνισε το Μάντσεστερ, καθώς το σχολείο Abraham Moss Community θεωρείται ένα από τα καλύτερα της χώρας.

(Πηγή: DailyMail)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας