13 Οκτ 2016

Συγκλονιστικό: Η μεγάλη αποκάλυψη της 27χρονης εστεμμένης φοιτήτριας

Συγκλονιστικό: Η μεγάλη αποκάλυψη της 27χρονης εστεμμένης φοιτήτριας που εντοπίστηκε την Παρασκευή!

Απόλυτα ψύχραιμη και συνεργάσιμη ήταν με τους αστυνομικούς της 27χρονη Μαρία Νέστορος, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, ύστερα από 21 ημέρες εξαφάνισης.

Στην κατάθεσή της φέρεται να αναφέρει: "Είμαι 27χρονων κοπέλα και ήθελα να κάνω διακοπές.

Νομίζω έχω το δικαίωμα. Πήρα τα λεφτά των γονιών μου και έφυγα. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να τα διαχειριστούν.

Δεν είχα καταλάβει όλον αυτόν τον χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου. Δεν έβλεπα τηλεόραση, δεν παρακολουθούσα ειδήσεις. Πώς να ξέρω ότι με ψάχνει τόσος πολύς κόσμος. Στην αρχή είχα ενημερώσει τη μητέρα μου τηλεφωνικά ότι είμαι καλά». Το τέλος στο θρίλερ δόθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μίας καμαριέρας του ξενοδοχείου, η οποία αναγνώρισε την κοπέλα από τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τους γονείς της 27χρονης.

Η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και έτσι άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος μετέβησαν στο δωμάτιο της νεαρής, η οποία ζούσε εκεί μόνη της και έκανε –κατά δήλωσή της- διακοπές. Πάνω της βρέθηκαν 28.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε πάρει από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, από όπου χάθηκε στις 27Αυγούστου 2016. Την απώλεια των μετρητών είχαν δηλώσει στην Αστυνομία οι γονείς της και έτσι δεν υπάρχουν "γρίφοι» για την προέλευσή τους. Στη θέα των αστυνομικών η 27χρονη ήταν απόλυτα ψύχραιμη και συνεργάσιμη.

Αμέσως δέχθηκε να οδηγηθεί στο Τμήμα για να δώσει κατάθεση περιγράφοντας ατάραχη τα όσα έκανε το διάστημα της εξαφάνισης. Καλά πληροφορημένες αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της με τους γονείς τους ήταν "ψυχρές», γεγονός που ίσως συνετέλεσε στην απόφασή της να φύγει από το σπίτι. Το σενάριο να απειλήθηκε από αγνώστους απομακρύνεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., καθώς τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών της δεν έδειξαν κάτι ύποπτο. Η ίδια άλλωστε δεν ανέφερε στην κατάθεσή της την εμπλοκή άλλου ατόμου στην υπόθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας