6 Μαρ 2016

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Κατέρρεα καθημερινά! Δεν έχω περάσει χειρότερα»


Για την χειρότερη περίοδο της ζωής της μίλησε σε συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη που βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην πρωινή εκπομπή Πρωινό ΣουΚου.
«Κατέρρεα καθημερινά! Είχα πάθει σοβαρά εντερικά και στομαχικά προβλήματα, φλεγμονές... Έκλαιγα όλη μέρα! Είμαι λίγο παραπάνω συναισθηματική από ότι πρέπει γενικά. Το στομάχι μου από τότε έχει πάθει ζημιά. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Τα ψυχοσωματικά μου είχαν πατήσει κόκκινο. Νομίζω ότι περνούσα μίνι κατάθλιψη. Έκλαιγα πάρα πολύ, όλη την ώρα. Στο γύρισμα μου έβαζαν πάγο όλη την ώρα. Ήμουν χάλια, ράκος, δεν έχω περάσει χειρότερα! Δεν έχω δει τα επεισόδια. Δεν ήθελα να το βλέπω από ένα σημείο και μετά», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σίριαλ του Alpha «Έχω ένα μυστικό».
Η ίδια μάλιστα συνέχισε λέγοντας: «Αν θες να πεις κάτι για να κάνεις τον άλλο καλύτερο κάντο με έναν τρυφερό τρόπο. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να στέκεσαι απέναντι στους ανθρώπους. Βέβαια, κατάλαβα ότι στη ζωή τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ήταν ένα μάθημα ζωής».

PHGH .govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας