4 Φεβ 2016

Δεν θα πiστεύετε γιατί η 84χρονη γιαγιά ζήτησε διαζύγιο από τον 88χρονο παππού





Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και καθημερινά υπάρχουν ιστορίες που το επιβεβαιώνουν. Σε αυτό το πνεύμα, στη γειτονική Ιταλία μια 84χρονη γυναίκα έφτασε σε σημείο να ζητήσει διαζύγιο από τον 88χρονο σύζυγό της με την αιτιολογία ότι την παραμελεί... σεξο΅@λικά!

Μάλιστα, ο δικηγόρος του ζευγαριού δεν πίστευε αυτά που άκουγε κατά την διαμάχη που είχαν στο γραφείο του οι δύο ηλικιωμένοι.

Όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα και αναδημοσίευσε η Daily Mail, η ηλικιωμένη γυναίκα είπε στον δικηγόρο της πως οι δύο προηγούμενοι σύζυγοί της - οι οποίοι δεν ζουν πια- ήταν πολύ καλύτεροι στο κρεβάτι από τον τωρινό της σύζυγο και πως θέλει διαζύγιο γιατί δεν της φτάνουν οι δύο φορές τον μήνα που συνευρίσκονται!

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει πιέσει αρκετές φορές τον 88χρονο να πάρει Βιάγκρα, κάτι που εκείνος αρνείται να κάνει αφού έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Η 84χρονη τότε, σύμφωνα με τον δικηγόρο, του είπε πως «έχει μόνο μερικές ταχυκαρδίες» και τίποτα παραπάνω.

Από την πλευρά του ο παππούς δηλώνει ανένδοτος στο να πάρει Viagra αφού φοβάται για την ζωή του, ενώ δήλωσε στον δικηγόρο πως του αρέσει περισσότερο να περνά χρόνο με τους φίλους του από το να κάνει σεξ με την σύζυγό του.

Η ατάκα αυτή χτύπησε βαριά στα αυτιά της 84χρονης, η οποία εμφανώς σαστισμένη του δήλωσε πως τότε θα βρει ερ@στη


πηγη:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας