9 Φεβ 2016

«Ήταν τόσο μεθυσμένος ο ΦΟΝΙΑΣ όταν ΕΣΦΑΞΕ τη μάνα του που δεν το θυμάται καν»




Νέες αποκλειστικές πληροφορίες για το έγκλημα του Αγρινίου

Με κομμένη την ανάσα η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις του φρικιαστικού εγκλήματος που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Παραβόλα του Αγρινίου.

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το star.gr, ένας 22χρονος έσφαξε την 44χρονη μητέρα του μπροστά στον μόλις 18 ετών αδελφό του.

Ο νεαρός οδηγήθηκε την Τρίτη στο εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ ο ίδιος,όπως είπε αποκλειστικά στο star.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του Παντελής Βαμβακάς, είναι σε κατάσταση σοκ.


«Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Έχει πάθει σοκ. Φυσικά και το έχει μετανιώσει. Ήταν μεθυσμένος όταν το έκανε. Δεν θυμάται καν τι έχει συμβεί. Σήμερα είχε πρόβλημα επικοινωνίας λόγω του αλκοόλ. Αδυνατεί να θυμηθεί το περιστατικό έστω για να γίνει αναπαράσταση. Για όλο αυτό πιστεύω ότι φταίει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ».

Όσο για το ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε τον 22χρονο στο να σκοτώσει την ίδια του την μάνα, ο κύριος Βαμβακάς ανέφερε στο star.gr: «Όλα ξεκίνησαν από μία ασήμαντη αφορμή. Άρχισε να τσακώνεται ο δράστης με τον 18χρονο αδελφό του. Η μητέρα του φαίνεται πως μπήκε στη μέση για να τους σταματήσει και ο γιος της την σκότωσε. Έχει τραυματίσει και τον αδελφό του αλλά είναι εκτός κινδύνου, έχει μία αμυχή στο χέρι από όσο ξέρω».

Της Αλέκας Νικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας