2 Φεβ 2016

Τέλος στις ηλιόλουστες ημέρες – Έρχονται ξανά χιόνια και ισχυρές καταιγίδες…




Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες ημέρες να θυμίζει… Άνοιξη, καθώς διανύουμε Αλκυονίδες μέρες, ωστόσο, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τις επόμενες ημέρες έρχονται βροχές, ισχυρές καταιγίδες ακόμα και χιόνια.
Αναλυτικά, για αύριο, Τρίτη (02/02/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς ΚελσίουΜακεδονία, Θράκη



Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το πρωί στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας