7 Φεβ 2016

ΚΛΕΙΔΩΣΕ - Σάλος στα Ξένα Μέσα.Οικουμενική με Καραμανλή μέχρι το Πάσχα.:




Το xaftaki.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του xaftaki.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Αμερικανικες πηγες πιστευουν πως η κυβερνηση Τσιπρα δεν αντεχει αλλο και υποστηριζουν πως η Ελλαδα πρεπει να αποκτησει ταχιστα οικουμενικη Κυβερνηση, για να προλαβει τα γεγονοτα.
Η δικη τους επιλογη για Πρωθυπουργο ειναι κ. Κωστας Καραμανλης,
ο οποιος δεν θα εχει κομματικα αγχη απ΄οτι λενε και θα μπορεσει να λαβει τα μετρα που χρειαζεται η Ελλαδα για την οικονομια της, αλλα και τολμηρες θεσεις στα εθνικα θεματα.
Λεγεται οτι ο τεως Πρωθυπουργος ειναι ενημερος των αμερικανικων σχεδιων χωρις να εχει δωσει ακομα καποια απαντηση θεωρειται ομως βεβαιο οτι οταν ερθει εκεινη η ωρα θα δεχθει για "τη σωτηρια της χωρας".
Στο Μαξιμου ειναι πλεον πασιγνωστο το σεναριο επιστροφης Καραμανλη σε οικουμενικο ρολο και αποφασιστηκε να διευρυνουν την συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την προσθηκη του ΠΑΣΟΚ, ωστε με αυτο τον τροπο να δυναμωσει η συγκυβερνηση και να μπορεσει ετσι να ικανοποιησει, εστω καποια απο τα μετρα που ζητουν οι δανειστες.
Η Φ.Γεννηματα ομως εχει θεσει ορους ωστε να δεχτει την προταση. Συγκεκριμενα για να μπει στην Κυβερνηση απαιτει να φυγουν οι ΑΝΕΛ και η ιδια να γινει αντιπροεδρος της Κυβερνησης.
Αν ομως φυγει ο Καμμενος η κυβερνητικη πλειοψηφια θα παραμεινει οριακη και η Κυβερνηση εξισου αδυναμη. Επισης ο Πρωθυπουργος δεν δεχεται να προδωσει τον εταιρο του.
Το πιθανοτερο σεναριο ειναι οι προσπαθειες αυτες να ναυαγησουν οποτε και θα απομενει σαν λυση μονο η δημιουργια οικουμενικης Κυβερνησης.
πηγη:.xaftaki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας