17 Ιαν 2016

Νύχτα τρόμου στον αέρα για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο





Κανείς από τις αποστολές των τριών ομάδων δεν περίμενε πως η επιστροφή από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα θα έμοιαζε σχεδόν εφιαλτική και θα αναβαλλόταν για αρκετές ώρες.



Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ο Φάρος την Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» και ο Ατρόμητος την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι τρεις ομάδες θα αναχωρούσαν με την ίδια πτήση το βράδυ του Σαββάτου (16/1), όπως και τελικά έγινε έστω και με καθυστέρηση. Συγκεκριμένα η πτήση της Aegean επρόκειτο να αναχωρήσει με προορισμό την πρωτεύουσα στις 23:50, αλλά η ώρα απογείωσης μετατέθηκε για τις 00:20.

Ωστόσο, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην Αθήνα, το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη γύρω στις 2 η ώρα. Πραγματοποιήθηκαν δύο απόπειρες για προσγείωση του αεροσκάφους, αλλά σε καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ισιώσει και να φτάσει στο έδαφος ομαλά. Αυτό είναι και το σημείο, στο οποίο επικράτησε πανικός.

Είναι χαρακτηριστικό πως ορισμένοι επιβάτες της πτήσης είχαν ξεσπάσει σε κλάματα, κατά τις προσπάθειες προσγείωσης κι έπειτα κατά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα γινόταν λόγος για «πτήση θανάτου», «οδύσσεια», καθώς και για την πρώτη φορά που ένιωσαν τέτοιο φόβο.

Οταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, η Aegean ανακοίνωσε οτι πρέπει να γεμίσει ξανά απο καύσιμα και να πετάξουν και πάλι με προορισμό την Αθήνα. Τοτε κατέβηκαν απο το αεροσκάφος οι ομάδες του Φάρου και Ατρόμητου, καθώς και κάποιοι παικτες της ΑΕΚ. Τελικά, μονο η μπασκετική ΑΕΚ επέλεξε να επιστρέψει με την ίδια πτήση. Ο Ατρόμητος διανυκτέρευσε στην συμπρωτεύουσα και ταξιδεύει σήμερα (17/1) με λεωφορείο, ενώ τη λύση του τρένου προτίμησαν οι άνθρωποι του Φάρου.

Μάλιστα, ο παίκτης της ομάδας του Κερατσινίου, Νίκος Αγγελόπουλος, δημοσίευσε φωτογραφία με τον ίδιο να φιλά το έδαφος μετά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.


πηγη:.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας