5 Δεκ 2015

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Έλληνας τραγουδιστής έφαγε 25 χρόνια φυλακή για βιασμό παιδιών!



Κανονικά έπρεπε να φάει τρείς ισόβιες να στρώσει...
Αλλά ακόμη κι έτσι θα καταλάβει πολύ καλά τι διέπραξε. Άλλωστε ο νόμος της φυλακής ειδικά για παιδόφιλους και παιδεραστές είναι πολύ διαφορετικός απο αυτόν των Ελληνικών δικαστηρίων.
Συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο
σ' έναν 50χρονο τραγουδιστή ο οποίος κακοποίησε πέντε ανήλικα αγόρια, στις Σέρρες. Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και επέστρεψε στη φυλακή όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος από τις αρχές του χρόνου.
Ο κατηγορούμενος που δήλωσε ότι είναι επαγγελματίας λαϊκός τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα: Συγκεκριμένα: Για βιασμό, αποπλάνηση, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντίστοιχα.
Στην απολογία του, ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά τον προκαλούσαν και ότι ξεντύνονταν μπροστά του. Τα θύματα, ηλικίας από 7 έως 11 χρονών, μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του κατηγορούμενου, κατέθεσαν πως τα κακοποιούσε , κατ' εξακολούθηση.
Οι ανήλικοι δεν παρέστησαν στη δίκη αλλά αναγνώστηκαν οι καταθέσεις τους, που ελήφθησαν παρουσία ψυχολόγου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Ιούνιο 2014 έως τις 10 Ιανουαρίου 2015, ο λαϊκός τραγουδιστής οδηγούσε βιαίως τα παιδιά σε δωμάτιο του σπιτιού του, όπου προχωρούσε σε ακόλαστες πράξεις, απειλώντας ότι θα τα χτυπήσει.
Πηγή:greeks-

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας