31 Μαΐ 2015

: Η γιαγιά Τασία κερνά γλυκό με δηλητήριο και ξεκάνει την Ελλάδα δειτε βιντεο




Του Στρατή Μαζίδη

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση. Αρκεί ο στόχος σου να είναι η αποσταθεροποίηση, τα έκτροπα, η άνοδος ακροδεξιών και ναζιστικών ομάδων κι εν τέλει ο θάνατος αυτής της χώρας.

Η ίδια αν κρίνουμε από την όψη, έχει και μια πιθανότητα να μη ζήσει τις καταστρεπτικές της αποφάσεις. Οι υπόλοιποι όμως;

Η κ. Χριστοδουλοπούλου ζει σε ένα δικό της φανταστικό, ιδανικό από άποψης ιδεολογίας και αξιών κόσμο και αυτό την καθιστά επικίνδυνη.

Τη μια να γεμίσουμε ράντζα το υπουργείο να μείνουν οι μέχρι πρότινος λαθρομετανάστες, μετέπειτα παράνομοι μετανάστες και σήμερα παράτυποι.

Την άλλη η επικίνδυνη εξίσωση «Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα».

Και τέλος η εντολή σε δήμους και περιφέρειες να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες σε δικές τους δομές.

Με λίγα λόγια, κηδεία με ξένα κόλυβα για την κ. Χριστοδουλοπούλου που πετάει το μπαλάκι της φιλοσοφίας της στους χρεοκοπημένους ΟΤΑ.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

Πράγματι το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να παρέξουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους έστω κάτι το στοιχειώδες. Όμως αυτή η χώρα είναι πλέον νεκρή. Δεν έχει δουλειές, δεν έχει τίποτε. Μόνο τσιφλικάδες τύπου Μανολάδας διαθέτει.

Σε ένα σπίτι που ζουν 5-6 άνεργοι, μπορούν να πάνε να μείνουν και να φάνε κι άλλοι; Ξεκάθαρα όχι.

Επιπρόσθετα η γιαγιά Τασία λησμονεί ή επίτηδες αδιαφορεί για τα εξής:

Α. οι μετανάστες που ήρθαν στη χώρα δεν είναι Βέλγοι, Ιταλοί, Σουηδοί. Άλλοι πάλι που ήρθαν και ενσωματώθηκαν, λόγω της κρίσης φεύγουν όπως οι Πολωνοί και αρκετοί Αλβανοί.

Β. οι μουσουλμάνοι μετανάστες που ήρθαν στη χώρα δεν είναι τεχνίτες, μάστορες, μηχανικοί. Εν πολλοίς προέρχονται από φυλακές της βόρειας Αφρικής και υποβαθμισμένες χώρες της Ασίας. Π.χ. μαζεύονται στον Πειραιά και αυτομαστιγώνονται.

Το ακραίο Ισλάμ όχι μόνο δεν μπορεί να συνυπάρξει με άλλη θρησκεία αλλά ούτε και με συγγενή δόγματα όπως βλέπουμε στη Συρία και το Ιράκ.

Γ. Μόλις λίγες ώρες από την Κρήτη βρίσκονται πλέον οι τζιχαντιστές ενώ πυρήνες τους υπάρχουν στην Ελλάδα σύμφωνα με μυστικές υπηρεσίες. Ήδη πριν λίγα καλοκαίρια υπήρξε ξεκάθαρη απειλή τζιχάντ στην Ομόνοια με μεγάλες υλικές καταστροφές.

Δ. Οι άνθρωποι αυτοί ζουν κατά δεκάδες σε κάτι τρύπες που νοικιάζουν από ορισμένους ελληναράδες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ε. Από το 0,10% η Χρυσή Αυγή εκτοξεύθηκε στο 7,5% και περιορίστηκε στο 6% με το μισό κόμμα στη φυλακή.

ΣΤ. Από τη Συρία έχουν περάσει ως πρόσφυγες αρκετοί τζιχαντιστές με σκοπό να προωθηθούν στην Ευρώπη. Και όπως αναφέρει η ΜΙΤ, πολύ απλά δεν μπορείς να τους διακρίνεις.

Όλα αυτά δε γίνεται να τα παραβλέψεις.

Η χώρα κινδυνεύει να διαλυθεί. Ούτε παραπάνω μετανάστες αντέχει ούτε τους μουσουλμάνους μπορεί να εντάξει.

Ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2015 υπάρχει μια έκρηξη της εισόδου παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα.

Πού θα οδηγήσει αυτό;

Η αποθήκευση εκατοντάδων χιλιάδωνδεν εξυπηρετεί. Κι η κατάσταση δεν επιλυόταν με Αμυγδαλέζες α λα Αουσβιτς.

Τι θα συμβεί όταν δε θα μαζεύονται αυτοί οι άνθρωποι ή αν εξεγερθούν έτσι όπως ζουν;

Τα πράγματα είναι απλά. Τους περιορίζουμε δραστικά αύριο το πρωί με τρεις τρόπους:

1. Κατάργηση του Δουβλίνο 2 ακόμη κι αν αυτό σημαίνει έξοδο από την ΕΕ. Δεν είναι μόνο το νόμισμα σοβαρός λόγος εξόδου, ο κίνδυνος να εξαλειφθούμε είναι πιο σοβαρός. Και παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους «παρκαρίστηκαν» εδώ να πάνε όπου θέλουν.

2. Επιβολή δυσβάστακτης φορολογίας στα διάφορα ανταλλακτήρια και καταστήματα αποστολής εμβασμάτων. Οι αλλοδαποί πελάτες θα πρέπει να αποδείξουν πως απέκτησαν το ποσό που θέλουν να μετατρέψουν σε άλλο νόμισμα ή να στείλουν πχ στο Πακιστάν και τη Νιγηρία. Έχει δηλωθεί; Έχει φορολογηθεί; Αποδόθηκαν ασφαλιστικές εισφορές. Αν ναι, έχε καλώς, αν όχι, 70-80% συντελεστής φορολογίας. Και τότε κανείς δε θα εργάζεται μαύρα.

3. Όπως η Βουλγαρία ετοιμάζεται να χτίσει φράκτη κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία, το ίδιο να πράξουμε κι εμείς με ουσιαστική παράλληλα ενίσχυση της θαλάσσιας αστυνόμευσης.

4. Υιοθέτηση της πρακτικής του Ισραήλ όπου όποιος λέει ορισμένα πράγματα στα λόγια καλείται να τα αποδείξει στην πράξη εξασφαλίζοντας στον αλλοδαπό εργασία, ασφάλιση και εγγυώμενος ότι θα είναι νομοταγής. Αυτό θα πει άλλωστε αλληλεγγύη στην πράξη. Δε σε αμολάω στην Ομόνοια να κόψεις το λαιμό το δικό σου ή κάποιου ανυποψίαστου αλλά σε αποκαθιστώ.

Δε γνωρίζω αν η γιαγιά Τασία κερνά γλυκό με δηλητήριο και ξεκάνει την Ελλάδα επειδή της έπεσε κατά λάθος ή επίτηδες, είναι όμως φανερό πως ενώ χρειαζόταν υπουργείο η μετανάστευση, η γυναίκα αυτή είναι επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας