28 Απρ 2015

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ


Προέβλεψε ήδη 100 περιπτώσεις
Δείτε το γάτο που ξέρει ποιος θα πεθάνειΟ Όσκαρ δεν είναι ένας συνηθισμένος γάτος. Γιατί το λέμε αυτό; Ο λόγος είναι… ανατριχιαστικός, αφού «προβλέπει» τον θάνατο.







Το τετράποδο μεγάλωσε στο γηροκομείο Steere στο Road Island της πολιτείας Νew England των ΗΠΑ και έχει προβλέψει περισσότερους από 100 θανάτους.

Ο 10χρονος γάτος πλησιάζει, παίζει και δέχεται τα χάδια μόνο ανθρώπων που πρόκειται να πεθάνουν μετά από λίγες ημέρες

Το «χάρισμά» του έγινε για πρώτη φορά γνωστό μέσω ενός άρθρου στο περιοδικό «New England Journal ofMedicine» το 2007, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί σε βαθμό που οι γιατροί του γηροκομείου αδυνατούν να εξηγήσουν.







Η μοναδική θεωρία που έχει διατυπωθεί είναι ότι πιθανότατα μυρίζεται το θάνατο, εξαιτίας κάποιας φερορμόνης στο σώμα όσων βιώνουν τις τελευταίες τους μέρες.

Ο γιατρός Ντέιβιντ Ντόουσα είπε: «Η απλή παρουσία του στο δωμάτιο κάποιου ασθενούς θεωρείται από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ως μία σχεδόν απόλυτη ένδειξη του επικείμενου θανάτου τους, γεγονός που επιτρέπει στα μέλη του νοσοκομείου να ενημερώσει έγκαιρα τις οικογένειες τους».





Και πρόσθεσε: «Πολλοί συγγενείς ασθενών μου έχουν πει ότι ο Όσκαρ προσφέρει μεγάλη βοήθεια σε αυτούς και τους οικείους τους. Είναι ευγνώμονες, καθώς εξασφαλίζει ότι οι δικοί τους δεν αισθάνονται μόνοι τους τις τελευταίες ημέρες της ζωής τους».
ΠΗΓΗ:matrix24.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας