14 Μαρ 2015

Τσαρούχας: Εξηγεί γιατί στο διαζύγιο έβαλε δικηγόρο την πρώην γυναίκα του, την Παπαθωμά!







Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και μίλησε για τον γιο του.

- Αν ρωτούσα το γιο σου τι πατέρας είσαι, τι θα μου έλεγε νομίζεις;

«Ότι είμαι ο καλύτερος! Δεν είμαι αυστηρός μαζί του αν και μερικές φορές είμαι σκληρός. Θέλω να μπαίνει όριο και όταν μπαίνει δεν έχει ούτε μπρος ούτε πίσω. Τώρα έχει μεγαλώσει λίγο, έγινε 8. Κάνουμε πράγματα πολλά μαζί. Παίζουμε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πάμε θέατρο, έχουμε πάει με τη μηχανή μου στην Ιταλία 10 μέρες ξεκινώντας απ' την Ελλάδα, κοιμόμασταν σε σκηνή και κάθε βράδυ μέναμε αλλού, μαγειρεύαμε. Γι' αυτό λέει ότι είμαι ο καλύτερος μπαμπάς».

- Το θέμα του διαζυγίου πώς το χειριστήκατε με το παιδί;

«Νομίζω καλά».

- Δικηγόρος σου βέβαια ήταν η πρώην γυναίκα σου.

«Σουηδός δεν υπήρξα ποτέ ούτε με χαρακτηρίζει η ηρεμία. Ωστόσο είχα αποφασίσει ότι με αυτό τον άνθρωπο δεν θα μοιραστώ τελικά πράγματα όπως νόμιζα. Η Θεοφανία είναι δικηγόρος. Έπρεπε να μπούμε σε ένα μοντέλο αντιπαλότητας αφού και οι δυο θέλαμε να χωρίσουμε. Γιατί να πάμε και να δώσουμε ένα σωρό λεφτά αλλού; Έκανα μια εξουσιοδότηση, πήγε και τα κατέθεσε στο δικαστήριο και τελείωσε η ιστορία. Η Θεοφανία, πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της έμενε στο σπίτι, μέχρι να φτιάξουν τον καινούριο τους χώρο με το φίλο της, για να ζήσουν μαζί».

πηγη:.zougla.gr

























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας