9 Φεβ 2015

SOS: Οι γυναίκες που πρέπει να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ όσο όμορφες και αν είναι..





Μάθε ποιοι είναι οι 24 τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις όπωσδήποτε σε αυτή τη ζωή...
ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΚΟΙΝΗ
Τύπος μικροαστής γυναίκας, η οποία συναντάται στο 90% του συνολικού πληθυσμού. Φορώντας το πασίγνωστο σε όλους φακιόλι, από το οποίο κρέμονται μανταλάκια αντί για ρόλεϊ, τραγουδά ευτυχισμένη για το δυνάστη άνδρα που παντρεύτηκε και τα 4 κουτσούβελα-τυφώνες Κατρίνες που έχει. Στον ελεύθερο χρόνο της βλέπει Βέρα στο Δεξί, μπαίνοντας κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου της Δώρας, ενώ τις πιο lounge στιγμές παρακολουθεί στο βίντεο εκπομπές της Βέφας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ
Ζει κατά προτίμηση σε ένα μικροσκοπικό δυάρι -χωρίς θέρμανση-, απαλλαγμένη από τις γκρίνιες των Αλτζχάιμερ γονιών της. Δεν ασχολείται και πολύ με το αντίθετο φύλο, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις εξελίσσεται σε γυναίκα Τσε Γκεβάρα, πυρπολώντας -όχι καρδιές- αλλά οτιδήποτε κινείται σε ακτίνα 5 μέτρων.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
Αντιδραστική, με φλεγόμενο ταπεραμέντο, συνήθως προκλητική και αυθάδης. Αν της πας κόντρα το πιο πιθανόν είναι εσύ να βρεθείς στο χώμα κι αυτή στη φυλακή είτε ρίχνοντας Meritto στον καφέ σου είτε χαπακώνοντάς σε με μια ντουζίνα Viagra την ώρα του μοιραίου! Θα την πετύχεις στα πιο απόμερα μέρη: σε θεοσκότεινο σοκάκι, στο κελί του αυτόφωρου, ακόμα και κρυμμένη πίσω από την πόρτα του σπιτιού σου την ώρα που επιστρέφεις από το καθημερινό σου "παραστράτημα".

Πηγήkamikaze.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας