18 Ιαν 2015

Ανοίγει ο φάκελος της σπείρας που εκμεταλλευόταν καρκινοπαθείς






Τουλάχιστον 34 ασθενείς είχαν "βάλει στο χέρι" μέλη σπείρας, που δεν δίσταζε να παίζει με την υγεία και τη ζωή καρκινοπαθών, προκειμένου να τους αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά, πουλώντας τους φρούδες ελπίδες με "θαυματουργά" φάρμακα-μαϊμού.


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News" στα σπίτια των πέντε μελών της σπείρας βρέθηκαν αρκετές ιατρικές συνταγογραφήσεις, ενώ στην οικία ενός 63χρονου που καταζητείται, ανακάλυψαν 34 ιατρικούς φακέλους ασθενών! Οι κόρες του συγκεκριμένου εργάζονται ως γιατροί σε νοσοκομεία της περιφέρεια

Η 6μελής σπείρα είχε απλώσει τα δίχτυα της από τον Μάρτιο του 2014 και στόχος της ήταν οικογένειες που παλεύουν να ανταπεξέλθουν με ανίατες ασθένειες. Οι επιτήδειοι πουλούσαν μια άγνωστη χημική ουσία, η οποία, όπως υποστήριζαν, ήταν ρωσικής προέλευσης και παρενέβαινε στο DNA με "θαυματουργά" αποτελέσματα.

Ένα από τα θύματα της σπείρας πλήρωσε 95.000 ευρώ για να πάρει δύο σκευάσματα, τα οποία υποτίθεται ότι θεράπευαν τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν τα μέλη της σπείρας, ξεπερνάει τα 34.



Πηγή::.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας