22 Ιαν 2015

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης που λέγεται ότι έχει σχέση με την Στέλλα Καλλή;



Είναι ή όχι ζευγάρι;

Τον τελευταίο καιρό λέγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια πως η Στέλλα Καλλή διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Σήμερα το εβδομαδιαίο περιοδικό «Hello» φιλοξενεί στις σελίδες του σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας είναι εδώ και ένα μήνα μαζί.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την φημολογούμενη σχέση τους.

Αν και πηγές λένε πως ο Σπύρος Λάζαρης και η Στέλλα Καλλή κάνουν κοινές εμφανίσεις στα νότια προάστια, ο επιχειρηματίας -που προέρχεται από την οικογένειά Σκλαβενίτη- δεν θέλει να δίνει λαβές για σχόλια μιας και ακόμα δεν είναι επίσημο το διαζύγιό του.



Ο 35χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στον Πόρο έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του τρία παιδιά. Οι δυο τους ήταν χρόνια ζευγάρι ωστόσο πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως αν και εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας δεν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του.

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί στα νότια προάστια στο οποίο έχει βρεθεί αρκετές φορές η τραγουδίστρια ενώ λέγεται πως ο Dj που δουλεύει σε αυτό έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα τραγούδια της Στέλλας Καλλή.



Ωστόσο μέχρι να μιλήσουν ανοιχτά για την σχέση που λέγεται ότι διατηρούν κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως οι πυκνές εμφανίσεις τους οφείλονται σε ερωτική σχέση μιας και οι δυο τους μπορεί να είναι απλά δύο καλοί φίλοι.

Τέλος όπως αναφέρει και το Hello η Στέλλα Καλλή «στηρίζει την επιχείρηση του Σπύρου Λάζαρη μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει ποτέ στο παρελθόν».

πηγη:.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας