12 Δεκ 2014

Ο εφιάλτης των «γαλάζιων» βουλευτών της Αττικής

xaikalis efialtis

Αναστάτωση στους μνηστήρες των «γαλάζιων» βουλευτικών εδρών της Αττικής προκάλεσε η διφορούμενη δήλωση του συναδέλφου τους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη ότι υπό συγκεκριμένες συνθήκες θα μπορούσε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι δεν θα το πράξει εκτός εάν υπάρξει εθνικό ζήτημα ή εθνικός κίνδυνος.
Η δήλωση αυτή άρχισε να τροφοδοτεί σενάρια – τα οποία είναι αλήθεια ότι έχουν ακουστεί και στο παρελθόν – ότι ο δημοφιλής ηθοποιός διόλου απίθανο να βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξή του στο ψηφοδέλτιο Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως μόνο προβληματισμό δημιουργεί στους νυνξ βουλευτές αλλά και πολιτευτές αφού η δυναμική του κ. Χαικάλη είναι τέτοια ώστε μπορεί να υπερκεράσει «σταθερές» αξίες στην εκλογική περιφέρεια εφόσον η ΝΔ ηττηθεί στις επερχόμενες εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ήττας η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει στην Αττική, στην καλύτερη περίπτωση, 4 βουλευτές ενώ «παίζει» και για μόλις τρεις!
Κάτι τέτοιο κάνει σαφές ότι οι 4 εκλεγμένοι από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όπως βέβαια και όσοι τους ακολούθησαν σε σταυρούς και δεν εξελέγησαν.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλοι θορυβήθηκαν από τη δήλωση Χαικάλη για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, διαπιστώνοντας ότι τα περιθώρια εκλογής τους έχουν στενέψει δραματικά!

ΠΗΓΗ: notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας