30 Δεκ 2014

Όταν η μόδα συνάντησε τη σοκολάτα

Μόδα και σοκολάτα. Ο πιο αγαπημένος συνδυασμός για μια γυναίκα. 


Το mamapeinao.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike, παρουσιάζει στιγμιότυπα από την 20η έκθεση με αφιέρωμα τη σοκολάτα, το περίφημο Salon du Chocolat.

Το έχουμε ήδη προβλέψει ότι το φαγητό είναι η νέα τάση στη μόδα. Και δεν είναι απλά η νέα τάση, αλλά και η πιο γλυκιά και λαχταριστή. Στο Παρίσι, στην 20η έκθεση με αφιέρωμα τη σοκολάτα, το περίφημο Salon du Chocolat, διάσημοι οίκοι υψηλής ραπτικής παρουσίασαν εντυπωσιακές δημιουργίες φτιαγμένες από σοκολάτα.






Καταξιωμένοι, αλλά και νέοι ταλαντούχοι σχεδιαστές συνεργάστηκαν με τους καλύτερους Γάλλους σοκολατοποιούς και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά καλαίσθητο, εντυπωσιακό και γλυκό.






Μοντέλα, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιάστριες και αθλήτριες από τη Γαλλία επιστρατεύτηκαν για να παρουσιάσουν στην πασαρέλα τις σοκολατένιες δημιουργίες που είχαν φιλοτεχνηθεί με τέτοια ακρίβεια και λεπτομέρεια ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για αληθινά φορέματα και κουστούμια.



Βλέποντας τις φωτογραφίες, πραγματικά δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε αν τις συγκεκριμένες δημιουργίες θα θέλαμε να τις φορέσουμε ή να τις γευτούμε.







ΠΗΓΗ: ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας