6 Ιαν 2018

Έτσι! θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί το κινητό σας!

Έτσι! θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί το κινητό σας!
Έτσι! θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί το κινητό σας!
Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Με τη βοήθεια μερικών απλών μικρών κωδικών, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τις ρυθμίσεις του κινητού σας και να δείτε αν τα μηνύματα και οι πληροφορίες σας είναι προστατευμένες ή αν σας έχουν παρακολουθήσει ποτέ.

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικούς από τους πιο χρήσιμους και σημαντικούς κωδικούς στα κινητά σας, όπως και πληροφορίες γι' αυτούς που φοβούνται πως έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης.

*#21#

Με τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να ανακαλύψετε αν οι κλήσεις, τα μηνύματα και άλλα δεδομένα σας έχουν εκτραπεί. Η κατάσταση των διαφόρων τύπων των εκτροπών, που λαμβάνουν χώρα μαζί με τον αριθμό που μεταδίδεται μια πληροφορία, θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σας. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται συνήθως από ζηλιάρηδες συντρόφους ή γονείς που προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή εγκληματίες.

Οι ηλικιωμένοι συχνά πέφτουν θύματα της πρακτικής αυτής όταν δανείζουν το κινητό τους σε αγνώστους, για να κάνουν κάποια κλήση. Αν τους συμβεί αυτό, μπορούν να διαρρεύσουν σημαντικές πληροφορίες, όπως η διεύθυνσή τους, ποιοι είναι οι φίλοι τους και η οικογένειά τους, οι συνήθειές τους, οι καθημερινές δραστηριότητές τους, αλλά και οι οικονομική τους κατάσταση. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να πέσουν στα χέρια εγκληματιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε τα σχόλια σας